ENG

|

ES

|

CAT

|

DE

Testimonis

Más testimonios

·

Els amplis coneixements artístics i tècnics de l'Eva fan que treballar amb ella sigui molt fàcil. Gràcies a la seva gran implicació en els projectes, els resultats són sempre excel·lents..

Sara Sanjurjo

Editora a Planeta

·

Eva Mutter té un sentit extremadament precís per captar l'energia poètica i literària dels textos i per plasmar i transmetre-la a les portades de manera intel·ligent i sensible. Estic entusiasmat amb la seva feina. Cada fase transcorre sense fregaments ni demores. Sempre tinc la sensació que sap transmetre millor que jo el que sento amb els meus textos.

Christian Ruzicska

Editor a Secession Verlag

·

Sempre he admirat el treball i la qualitat humana de l'Eva. Transmetre la bellesa del detall està a l'abast de molt pocs. Eva ho aconsegueix sempre i la seva creativitat no coneix límits.

Francesc Ferrás

Editor a Ariel

·

Sempre que demanes a l'Eva ajuda en qüestions de disseny, el resultat final del seu treball està un pas més enllà del que pots esperar dels altres dissenyadors.

Winfried Bährle

Director d'art i dissenyador sènior
Professor de disseny a la Universitat Pompeu Fabra (UPF)

·

Treballar amb Eva resulta professional, creatiu, àgil i divertit. No dubtaria a recomanar-la per a projectes creatius.

Gwilym Davies

Director executiu a Stowood Scientific Instruments Ltd, Oxford

·

Bona companya, bona persona, detallista, cordial i amable. Sempre atenta al més mínim detall. L'Eva té una mirada sensible la qual cosa la fa una excel·lent professional.

Lucrecia Demaestri

Dissenyadora sènior a Planeta

·

Una dissenyadora magnífica amb un gust exquisit pel color i la tipografia. Molt intuïtiva, capta amb rapidesa el que vols per al teu projecte i el resultat sempre supera les teves expectatives. El seu esperit col·laborador fa que sigui molt fàcil treballar amb ella.

Nuria Llop

Escriptora

·

Quan vaig contractar a Eva la programació i el disseny de la meva pàgina web, vaig entendre la importància que té un disseny exclusiu per atreure la mirada dels meus clients.

Carlos Giménez Lorente

Psicòleg
psicologia-carlosgimenez.com
Vols comentar algun projecte?
logotipomosca